Translate

maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyn Kuulumisia




Anteeksi ihanaiset mussukat, jotka sivusilmällä seurailette blogiani! Aikaa on vierähtänyt melko reippahasti, eh? Sorii!!! <3 :) Kiire on vienyt mennessään ja elämän pieneistä hetkistä on enempi nautittu kuin kirjoitettu. ;)



Viikonloppuna pistäydyin moikkaamassa äitiä ja sain mukaani kivan kokoisen satsin omenoita mummon ja papan luota... Vähän kirpeitä noin pelkiltään syötäviksi ja teinkin ihanaa omenakaurapaistosta sunnuntain piristykseksi .Makoiltiin sohvalla murun kanssa ja oli ihanaa ottaa vaan rennosti.Katottiin jotain"rikostenratkaisudokumenttiohjelmaa" jakso toisensa jälkeen netistä. Oli muuten aika koukuttava, osittain myös aika ällöttävä ja pöyristyttävä.


 Alku syksyn pimeys ja kylmyys söivät kaikki kesän aikana kerätyt energiavarastot ja tuntuu, että koko ajan väsyttää. joko sitä nukkuu liian vähän tai sitten liian paljon, mutta joka tapauksessa on laiska ja vetelä olo. Ei kivaa! :( Syysmasennuksen aion kuitenkin välttää seuraavanlaisella kokonaisuudella:

liikunta tasapainoinen ruokavalio motivaattorit laatuaika lepo tavoitteet matka lämpimään, työ Shoppailu hali päivässä ;) tsemppimusiikki positiivisuusitseluottamushemmottelu

Aika värikästä eikö? ;)

Kotitekoinen versio ei täyttänyt esteettisiä kuvakriteeeitä,mutta maku oli mieleinen.


Mun syksy 2013 tulee koostumaan aksttivisesta saliharjoittelusta. Oon ihan koukussa! Treenin jälkeen on älyttömän hyvä fiilis ja tuntuu, että on oikeesti antanut kaikkensa! Niin siistiä! En oo ikinä ollut mikään laihuushaihattelija, vaan tykkään sporttisesta kropasta, jossa on muotoja. Aionkin tän salitreenin kautta pyrkiä paremman olon lisäksi myös jonkinmoiseen kiinteytymiseen! :)) Parasta treenamisessa on se, että sen jälkeen ei oikeesti tee mieli syödä mitään epäterveellistä. Varsinkin kun tietää miten paljon rehkimistä joku roskaruokamättö edellyttää. :D

Lenkkipolulta!
 Oon myös päättänyt, että tänä talvena lähden lämpimään! En tiedä vielä minne, mutta tiedän, että jonnekkin. Olen aloittanut matkakassaan säästämisen jo keväällä ja "potti" alkaa oleen pikkuhiljaa kasassa. Haluun jonnekkin tosi kauas! Äääää, en malta oottaa!!!!


 
Haha, kuoltiin nauruun!
Vaahtokarkkeja, ei tosin ihan siltä näytä!



Palataan pian!

XOXO Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti