Translate

torstai 27. kesäkuuta 2013

Rainy chill!

Mä en oo eläessäni nähyt tällasta myrskyä(en liioittele :P) Ukkostaa ja salamoi ihan hullun lailla! Suunnittelin viettäväni illan rannalla piknikin merkeissä, mutta päivän mittaan suunnitelmat muuttu, sattuneesta syystä.

Töissä oli jotenkin super rankka päivä. Alottelin huhtikuussa pankkiiriliikkeessä assistenttina ja oon kyllä viihtynyt. Työ on tosi haasava ja just siksi tykkään siitä. Onistumisista riemuitsee heti ja pettymysten takia on hetken aikaa mieli maassa, mutta toisaalta vastoinkäymiset motivoi mua kaikista eniten. Jotenki tahdonvoima nusee pintaan. Anyway, tänään oli yksi niistä "ei parhaista" päivistä, mikä oli ihan odotettavissa, kun pitkään mennyt tosi hyvin. Onneks hu
omenna uusi päivä ja uusi ote työkuvioihin ja asenne enempi kun kodallaan: tuulta päin, vai miten se nyt meni? ha! 

Oikeestaan kirjaimellisesti huuhtouduin työjutuista jo kotimatkalla, koska kävelin kaatosateessa salamoiden ympäröimänä. Tunnelma oli varsin erikoinen, ja niin oli kyllä näkykin avokkini kasvoilla kun avasi mulle kotioven..Olisin voinut puristaa mekosta vettä ämpäriin, i swear! :D "ai sataaks siellä" hmmm, YEP! :D <3

 Tämän illan aion lenkkeilyn ja piknikin sijaa pyhittää retoutumiselle,mukavalle touhulle ja positiivisille aatteille. Joku hyvä leffa, kivaa luettavaa ja rentouttava kylpy, sounds like a plan for tonight! 








Mukavaa torstai iltaa kaikille! HUOMENNA PERJANTAI!


2 kommenttia:

  1. Myrsky Puerto de la Crutzissa vuonna -98 oli jotain järkyttävää, viereiseltä saarelta evakuoitiin ihmisiä. Hotellin lasiovi meni rikki allekirjoittaneen toimesta :) avasin sen ja tuuli tempas mukaan. Hotlahuoneen valtavat ikkunat helisi..huii olit 5 vuotta silloin, ehkä et muista :) t. Matkaseuralainen :) (blue eyes is coming ja iiihana espanjalainen bussikuski :)

    VastaaPoista
  2. Ai niin, olen siis nähnyt pahempaakin, mutta en vaan muistanut enään. :D

    VastaaPoista