Translate

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Highlights of my week

Ihan aluksi: miten voi olla mahdollista, että heinäkuu vetelee viimeisiään?? Noh, ei pidä synkistyä. Tähän kesään on mahtunut paljon kivoja asoita, tapahtumia ja ihmisiä. Sitä paitsi vielä ehtii! Eletään elokuu täysillä ennen kuin syyskuu syrjäyttää !! ;) hahaa..


Viime viikko oli super! Siinä mielessä, että tuli touhuttua erilaisia asioita. Viikkoon mahtui  paljon työtä, mutta onneksi myös yllättäviä irtiottoja. 

Maanantai oli vailla piristystä, joten päätin taiteilla itselleni kynnet. Yleensä värvään hommaan ystäväni, jolla on talenttia hommaan, mutta päätin nyt kuitenkin selvitä omillani ja ryhdyin taiteilemaan(vai pitäisikö sanoa sotkemaan?) Noh, kyllä ne kynnet vähän piristi ja motivoi ihmisten ilmoille. Sukelsin kesämekkoon ja raahauduin rantakahvilaan herkulliselle lohisalaatille. mmmm..








Tiistaita kuvaa parhaiten seuraavat sanat: työ, työ ja työ sekä shoppailu shoppailu ja shoppailu. Työpäivää ja kahvitaukoa piristi pieni shoppailu netin ihmeellisissä syövereissä. :) Tuli sentään ostettua jotakin tarpeellista, nimittäin kahdet käyttökengät, joita olen ollut vailla. Korkokengistä ei ole pulaa, mutta niiden kanssa ei viitsi ihan joka paikkaan sipsuttaa, joten päätin hommata kunnon arkikengät. Kengistä lisää myöhemmin.

Keskiviikossa parasta oli se, että näin ihanaa ystävääni, joka minun onnekseni viettää kesää Hämeenlinnassa. Oli ihan parasta taas jutella kaikessa rauhassa kuulumisista, ajatuksista ja elämästä ylipäätään. Hankalatkin asiat kevenee kun ne jakaa jonkun luotettavan kanssa. :) Rentouttavan teekupposen jälkeen raahasin Hennan shoppailukierrokselle ja ennen kaikkea hajuvesituomariksi. Olen toukokuusta asti ollut kesätuoksua vailla, mutta oikea ei ole osunut kohdalle. Mukaan tarttui tällä kertaa ihana Escadan vartalovoide.Se on just ihanan kesäinen,huoleton ja makea, jos niin voi sanoa tuoksusta. ;)  Josko se hajuvesikin löytyisi vielä tämän kesän puolella. Tai sitten suuntaan huomioni suosiolla syksytuoksuihin. :) 


Torstain piti olla tavallinen ja rauhallinen koti-ilta kokkailun, leffojen ja niinkin antoisan asian kuin pyykinpesun merkeissä. mutta suunnitelmat muuttuivat, onneksi. :) Yritin keskittyä elokuvaan, mikä muodostui hiukan hankalaksi kun neljä eri ihmistä soittivat vuoronperään ja vaativat liittymään seuraan terassikierrokselle. Lomalaisia ei tuntunut haittaavan se tosiasia, että itse heräisin aamulla töihin. Noh, onneksi olivat sitkeitä ja saivat minut paikalle.Ilta ja alkuyö olivat  antoisia! Niinkin antoisia, että tuli pysäytettyä auto tiensivuun ja tansittua jalkakäytävällä. Enkä ollut juonut tippaakaan, vaikkei ehkä siltä kuulosta. :D 

Perjantai aamu arvatenkin oli vähäsanainen ja unisävytteinen, mutta illalla meno jatkui villinä. ;) Valloitettiin klubi porukalla ja oli toosi kivaa. Hämeenlinnassa oli viikonloppuna Wanaja Festival, joten kaupunki oli täynnä menoa ja vilskettä. 

Murumies!






Lauantaina käytii kullan kanssa syömässä. Oli ihan hullun kylmä, mutta se ei lannistanut tunnelmaa. Käytiin kans vähän aistimassa wanajan tunnelmaa keskustassa. 










Mitähän tälle viikolle keksisi? Ihanaa viikon alkua teille! 

XOXO,

SAARA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti