Translate

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Time to celebrate- graduation party

Ylppärijuhlaa!!

 Huhhuh...Mulla on jotenkin niin outo, ihana,innostunut, helpottunut ja onnellinen olo, koska vihdoin sain lukion päätökseen.Jotenkin sen valmistumisen ymmärsi vasta siloin kun asetti sen lakin päähänsä.Silloin se kaikki jotenkin konkretisoitui ja silloin vasta ymmärsi, että saa olla ylpeä itsestään. Ja niin mä olenkin, koska tiedän tehneeni kovasti töitä tämän tavoitteen eteen.Välillä on kiukkuiltu esseiden parissa, välillä surkuteltu epäonnistumisten ja pettymysten parissa, usein kuitenkin iloittu itsensä ylittämisestä ja omien rajojen rikkomisesta.
Cake,mmm!

Näiden lukiovuosien aikana kehityin hurjasti opiskelijana ja ihmisenä. Tiedän paremmin mitä haluan ja mihin haluan tähdätä.Tärkeintä on, että kilpailin itseni kanssa ja kehityin oman polkuni mukaan. Yksi elämänvaihe on nyt ohi ja seuraava alkamassa.Olo on rento, koska tällä hetkellä mua ei sido yhtään mikään. 

Sitä on syytä juhlia! :) Ja taatusti myös juhlin, hih!

Mulla oli oikeasti ihana päivä! Me vuokrattiin pieni risteilyalus yksityiskäyttöön ja seilattiin Hämeenlinnan lähistöllä.Aurinko paistoi, Kaikki rakkaat oli koolla ja tunnelma oli hyvä. Couldn't ask for more. <3 
















2 kommenttia:

  1. Onnea oikein kovasti, ihanat juhlat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon! Nautiskelin kyllä päivästä kunnolla! :)

    VastaaPoista